Laurens Baas

Penningmeester & Ledenadministratie
Marc Perrier

Ruud van Ginkel

Vanaf 2002 zijn wij lid van de wsv en kort daarop kregen wij ook een ligplaats voor onze Randmeer Touring (Bries). Connie van Hof werd daarop secretaris van het bestuur van de wsv en omdat ik bij de ALV vaak meeging om deze te notuleren kwam ik ook dichter bij het bestuur te staan. Na zo’n 10 jaar is Connie gestopt om zich meer bezig te kunnen houden met andere hobby’s (o.a. Imkeren) en nam ik het ‘stokje’ van haar over (ik was door het notuleren al redelijk ‘warm’ gelopen).

Ik ben -2018- inmiddels 63 jaar en we hebben 2, inmiddels uit huis wonende, kinderen. Ik zeil nog steeds met veel plezier in onze zeilboot en zeil ook –elders- elk seizoen wat wedstrijden in de Pampus klasse.

Net als veel vrijwilligers heb ik nog een vrij drukke baan in de GGZ maar het bestuurslidmaatschap is daarmee goed te combineren (apart eigenlijk dat veel vrijwilligers ook nog gewoon een baan hebben en je vrij weinig gepensioneerden tegenkomt in het vrijwilligerswerk).
Onze watersportvereniging is in ‘Loosdrecht’ nogal uniek omdat wij goeddeels draaien op vrijwilligers. Het valt wel op dat deze de laatste jaren wat moeilijker te werven zijn (net als bij veel andere verenigingen). Ook de trend in de watersport is aan het veranderen en het is natuurlijk van belang dat wij daar met onze mooie verenigingshaven bijtijds en goed op kunnen inspelen. Ik vind het dan ook van belang dat wij een goed functionerend en op sterkte zijnde bestuur hebben om deze taken de komende periode goed te kunnen verrichten.