header-zomer

Alle Nieuwsberichten

Hier kunnen alle nieuwsberichten worden geraadpleegd die tot op heden zijn gepubliceerd. Ook de nieuwsbrieven zijn hier te bekijken.

Zoeken

Foto's werkzaamheden haven

20 maart 2021  -  Haven
Momenteel vinden er regelmatig werkzaamheden in de haven plaats. De tegelpaden worden vervangen. Er is door enkele leden veel gesnoeid en het snoeiafval wordt opgeruimd. Een flinke inspanning met als resultaat dat de haven binnenkort bij de start van het vaarseizoen er weer prachtig bij ligt. De foto' s geven een indruk. Met dank aan de havenmeesters voor de foto's.

Foto's schaatsen en sneeuw

20 maart 2021  -  Haven
Onlangs was de haven van WSV de Meent bedekt onder een flinke laag sneeuw. Ook kon er in het weekend van 14 Februari 2021 geschaatst worden op de Loosdrechtse plassen vanuit onze haven. Dit leverde mooie plaatjes op! Met dank aan Gerhard Hof en de havenmeesters voor de foto's.        

Nieuwsbrief van het bestuur en ALV notulen

18 oktober 2020  -  Vereniging
Er is een nieuwsbrief van het bestuur voor oktober 2020, ook zijn de notulen van de ALV van 22 augustus 2020 beschikbaar. Zie de bijlagen (voor ingelogde leden): Nieuwsbrief oktober 2020 Notulen ALV 22 augustus 2020

ALV 2020: Foto's

30 augustus 2020  -  Vereniging
Op zaterdag 22 augustus vond de Algemene Leden Vergadering plaats. Vanwege Corona is deze bij uitzondering in de buitenlucht gehouden. Hieronder de foto's om een indruk te geven van deze middag.

Werkzaamheden haven voorjaar 2020

17 mei 2020  -  Haven
De reguliere havenwerkdag die gepland stond op 21 maart kon dit voorjaar helaas niet doorgaan vanwege de corona maatregelen. Georganiseerde bijeenkomsten zoals de havenwerkdag waren eind maart niet toegestaan. Het tip top in orde brengen van de haven en voorzieningen door een grote groep betrokken leden om zo het nieuwe watersportseizoen in te luiden viel daarom helaas in het water. Gelukkig k...