header-zomer

Alle Nieuwsberichten

Hier kunnen alle nieuwsberichten worden geraadpleegd die tot op heden zijn gepubliceerd. Ook de nieuwsbrieven zijn hier te bekijken.

Zoeken

Werkdag WSV de Meent

20 maart 2022  -  Haven
Beste leden, Zaterdag 26 maart 2022 is het eindelijk weer zover, de eerste werkdag van WSV De Meent staat gepland voor dit nieuwe jaar. We willen u graag uitnodigen bij deze werkdag aanwezig te zijn. Naast het werk is dit uiteraard een mooie gelegenheid weer gezellig samen de start van een nieuw (vaar)seizoen in te luiden. Vanaf 9.30 uur bent u welkom voor de koffie waarna we om 10.00 uur a...

Mosselen eten in de haven 2021

15 oktober 2021  -  Vereniging
Onlangs was er weer Mosselen eten in de haven. Met dank aan Fred Siesling voor de foto's. Zo te zien was er een behoorlijke opkomst! Klik hier om de foto's te bekijken. (Link alleen toegankelijk voor ingelogde leden)

Onderhoud aan de Vechtbrug te Breukelen

15 oktober 2021  -  Haven
De gemeente Stichtse Vecht gaat in 2022 de Vechtbrug bij Breukelen vervangen. De brug bevindt zich aan het einde van haar technische levensduur. Dit zorgt voor veel storingen met hinder voor het wegverkeer en de gebruikers van de Vecht, daarom komt er een nieuwe beweegbare Vechtbrug.   De werkzaamheden vinden plaats van januari tot en met maart 2022. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de ...

Foto's werkzaamheden haven

20 maart 2021  -  Haven
Momenteel vinden er regelmatig werkzaamheden in de haven plaats. De tegelpaden worden vervangen. Er is door enkele leden veel gesnoeid en het snoeiafval wordt opgeruimd. Een flinke inspanning met als resultaat dat de haven binnenkort bij de start van het vaarseizoen er weer prachtig bij ligt. De foto' s geven een indruk. Met dank aan de havenmeesters voor de foto's.

Foto's schaatsen en sneeuw

20 maart 2021  -  Haven
Onlangs was de haven van WSV de Meent bedekt onder een flinke laag sneeuw. Ook kon er in het weekend van 14 Februari 2021 geschaatst worden op de Loosdrechtse plassen vanuit onze haven. Dit leverde mooie plaatjes op! Met dank aan Gerhard Hof en de havenmeesters voor de foto's.