header-zomer

Alle Nieuwsberichten

Hier kunnen alle nieuwsberichten worden geraadpleegd die tot op heden zijn gepubliceerd. Ook de nieuwsbrieven zijn hier te bekijken.

Zoeken

Met de Kyrion naar Berlijn in 2019

09 februari 2020  -  Algemeen
Philip en Anneke Jut hebben in 2019 een indrukwekkende vaartocht naar Berlijn gemaakt. Hun uitgebreide verslag met veel foto's is nu beschikbaar voor de leden van WSV de Meent. Een paar feiten om alvast een beetje gevoel te krijgen van deze reis: Lengte vaartocht ongeveer 1950 km Draaiuren 230 uur Dieselverbruik ongeveer 416 ltr Aantal sluizen 78 Scheepsliften 1 ...

Nieuwsbrief "Je meent het!" december 2019

14 december 2019  -  Algemeen
De nieuwsbrief van December 2019 is verzonden naar de leden. Dit keer onder meer nieuws over de ligplaatsen in de Zwembadhaven, een uitgebreid verslag met foto's van de najaarswerkdag, een interview met Dennis Lookers en een terugblik op het jaar door het bestuur.Tot slot natuurlijk het bericht van de Havenmeesters! Zie de bijlage (alleen voor ingelogde leden).

16 augustus 2019: Mosselen eten in de haven (Update)

14 december 2019  -  Algemeen
  Update: Inmiddels zijn er veel meer foto's toegevoegd aan het verslag, met dank aan Fred Siesling en Epko Oosterheerd. Op 16 augustus werd er door leden een gezellige en smakelijke maaltijd met mosselen georganiseerd. Lees het verslag inclusief foto's hier om een indruk te krijgen van de sfeer. (link is alleen toegankelijk voor leden)

Foto's werkdag najaar 2019

03 november 2019  -  Algemeen
Op 19 oktober was de werkdag najaar 2019, kijk hier voor de foto's!

Filmpje van de haven en omgeving (DRONE!)

09 september 2019  -  Algemeen
We ontvingen een filmje - gefilmd vanuit de lucht met een drone - van de haven en de directe omgeving. Het is van hoge kwaliteit en geeft een schitterend beeld van onze haven. Leuk om dit zo eens vanuit een heel andere hoek te bekijken dan vanaf het water. Verrassend mooi en toch vertrouwd!