header-winter2

Alle Nieuwsberichten

Hier kunnen alle nieuwsberichten worden geraadpleegd die tot op heden zijn gepubliceerd. Ook de nieuwsbrieven zijn hier te bekijken.

Zoeken

Foto's werkdag najaar 2019

03 november 2019  -  Algemeen
Op 19 oktober was de werkdag najaar 2019, kijk hier voor de foto's!

Filmpje van de haven en omgeving (DRONE!)

09 september 2019  -  Algemeen
We ontvingen een filmje - gefilmd vanuit de lucht met een drone - van de haven en de directe omgeving. Het is van hoge kwaliteit en geeft een schitterend beeld van onze haven. Leuk om dit zo eens vanuit een heel andere hoek te bekijken dan vanaf het water. Verrassend mooi en toch vertrouwd!  

16 augustus 2019: Mosselen eten in de haven

24 augustus 2019  -  Algemeen
  Op 16 augustus werd er door leden een gezellige en smakelijke maaltijd met mosselen georganiseerd. Lees het verslag inclusief foto's hier om een indruk te krijgen van de sfeer. (link is alleen toegankelijk voor leden)

Havenborrels

31 juli 2019  -  Algemeen
Op 27 juli was er een havenborrel, kijk hier voor de foto's! Daarnaast zijn er wat wijzigingen in de planning voor de Havenborrels, kijk op de Kalender voor de laatste informatie.

Nieuwsbrief mei 2019 "Je meent het!"

15 juni 2019  -  Algemeen
De nieuwsbrief van Mei 2019 is verzonden naar de leden. Dit keer onder meer een verslag van de afgelopen ALV, een aankondiging van de Zeilweek komende zomer, een interview met Henk den Hartog, en berichten over de Werkdag en de werkzaamheden in de haven.Tot slot natuurlijk het bericht van de Havenmeesters! Zie de bijlage (alleen voor ingelogde leden).