header-winter2

Alle Nieuwsberichten

Hier kunnen alle nieuwsberichten worden geraadpleegd die tot op heden zijn gepubliceerd. Ook de nieuwsbrieven zijn hier te bekijken.

Zoeken

Werkdag WSV de Meent

20 maart 2022  -  Haven
Beste leden, Zaterdag 26 maart 2022 is het eindelijk weer zover, de eerste werkdag van WSV De Meent staat gepland voor dit nieuwe jaar. We willen u graag uitnodigen bij deze werkdag aanwezig te zijn. Naast het werk is dit uiteraard een mooie gelegenheid weer gezellig samen de start van een nieuw (vaar)seizoen in te luiden. Vanaf 9.30 uur bent u welkom voor de koffie waarna we om 10.00 uur a...

Mosselen eten in de haven 2021

15 oktober 2021  -  Vereniging
Onlangs was er weer Mosselen eten in de haven. Met dank aan Fred Siesling voor de foto's. Zo te zien was er een behoorlijke opkomst! Klik hier om de foto's te bekijken. (Link alleen toegankelijk voor ingelogde leden)

Foto's werkzaamheden haven

20 maart 2021  -  Haven
Momenteel vinden er regelmatig werkzaamheden in de haven plaats. De tegelpaden worden vervangen. Er is door enkele leden veel gesnoeid en het snoeiafval wordt opgeruimd. Een flinke inspanning met als resultaat dat de haven binnenkort bij de start van het vaarseizoen er weer prachtig bij ligt. De foto' s geven een indruk. Met dank aan de havenmeesters voor de foto's.

Foto's schaatsen en sneeuw

20 maart 2021  -  Haven
Onlangs was de haven van WSV de Meent bedekt onder een flinke laag sneeuw. Ook kon er in het weekend van 14 Februari 2021 geschaatst worden op de Loosdrechtse plassen vanuit onze haven. Dit leverde mooie plaatjes op! Met dank aan Gerhard Hof en de havenmeesters voor de foto's.        

Nieuwsbrief van het bestuur en ALV notulen

18 oktober 2020  -  Vereniging
Er is een nieuwsbrief van het bestuur voor oktober 2020, ook zijn de notulen van de ALV van 22 augustus 2020 beschikbaar. Zie de bijlagen (voor ingelogde leden): Nieuwsbrief oktober 2020 Notulen ALV 22 augustus 2020