header-zomer

Alle Nieuwsberichten

Hier kunnen alle nieuwsberichten worden geraadpleegd die tot op heden zijn gepubliceerd. Ook de nieuwsbrieven zijn hier te bekijken.

Zoeken

Grote werken 2018 (update)

01 december 2018  -  Algemeen
In het najaar van 2018 worden er enkele grote werken op de haven uitgevoerd. De foto's zijn  hier te bewonderen, en er zijn regelmatig nieuwe foto's toegevoegd met dank aan Ko Kleijn. Vervanging beschoeiing ZwembadhavenAlle boten van de stallingplaatsen die op dit deel van de haven liggen zijn tijdigdoor de eigenaren op de aangewezen tijdelijke andere plaatsen dan wel eldersbuiten de...

Nieuwsbrief November 2018: "Je Meent het"

20 november 2018  -  Algemeen
De nieuwsbrief van November 2018 is verzonden naar de leden. Dit keer onder meer alles over de werkzaamheden (beschoeing, bestrating, bekabeling) op de haven, de havenwerkdag, de ALV en berichten van bestuur en havenmeesters. Zie de bijlage (alleen voor ingelogde leden).

Foto's Havenwerkdag Herfst 2018

22 oktober 2018  -  Algemeen
Op zaterdag 20 oktober 2018 vond de Havenwerkdag plaats. De foto's zijn hier te bewonderen, met dank aan Marco Koetsveld en Ko Kleijn.

Boot al winterklaar?

17 oktober 2018  -  Algemeen
Met de najaars Haven Werkdag in aantocht is ook de periode aangebroken waarop de boot klaar voor winter moet worden gemaakt. Op varendoejesamen.nl wordt in 6 tips aangegeven hoe je kunt zorgen voor een zorgeloze overwintering van je boot. Wie het grondiger aan wil pakken vindt in deze uitgebreide fact sheet antwoorden op de meeste vragen.   

Bericht van de Havenmeesters

01 oktober 2018  -  Algemeen
Dag WSV leden, I.v.m. het feit dat er niet nog voor de afsluiting van het Watersportseizoen een nieuwsbrief uitgegeven gaat worden, even een mailbericht namens ons m.b.t. een aantal van belang zijnde zaken: Vernieuwing schoeiing zwembadzijde Winterstalling 2018 – 2019 Verwijderde autobanden Gebruik fietsenstalling Het volledige bericht is hier te lezen (voor ingelogde leden).