header-winter2

Alle Nieuwsberichten

Hier kunnen alle nieuwsberichten worden geraadpleegd die tot op heden zijn gepubliceerd. Ook de nieuwsbrieven zijn hier te bekijken.

Zoeken

Foto's Havenwerkdag Herfst 2018

22 oktober 2018  -  Algemeen
Op zaterdag 20 oktober 2018 vond de Havenwerkdag plaats. De foto's zijn hier te bewonderen, met dank aan Marco Koetsveld en Ko Kleijn.

Boot al winterklaar?

17 oktober 2018  -  Algemeen
Met de najaars Haven Werkdag in aantocht is ook de periode aangebroken waarop de boot klaar voor winter moet worden gemaakt. Op varendoejesamen.nl wordt in 6 tips aangegeven hoe je kunt zorgen voor een zorgeloze overwintering van je boot. Wie het grondiger aan wil pakken vindt in deze uitgebreide fact sheet antwoorden op de meeste vragen.   

Bericht van de Havenmeesters

01 oktober 2018  -  Algemeen
Dag WSV leden, I.v.m. het feit dat er niet nog voor de afsluiting van het Watersportseizoen een nieuwsbrief uitgegeven gaat worden, even een mailbericht namens ons m.b.t. een aantal van belang zijnde zaken: Vernieuwing schoeiing zwembadzijde Winterstalling 2018 – 2019 Verwijderde autobanden Gebruik fietsenstalling Het volledige bericht is hier te lezen (voor ingelogde leden).

Foto's Havenfeest 2018

01 oktober 2018  -  Algemeen
Op zaterdag 22 september 2018 vond het Havenfeest plaats. De foto's zijn hier te bewonderen.

Natuurzwemtocht in zwembad de Meent op 19 augustus

10 augustus 2018  -  Algemeen
Op zondagmiddag 19 augustus vindt in zwembad de Meent voor de tweede keer de Natuurzwemtocht plaats. Tijdens dit evenement zullen ongeveer 150 deelnemers al zwemmend gaan genieten van de prachtige natuur van de zuidelijke Kievitsbuurt. Zie de bijlage voor meer informatie.