header-zomer

Bastiaan van Achterberg

Secretaris: Paula van der Velde

paula

Dit is het 3de seizoen dat ik lid ben van de vereniging. Ik heb een zeilboot Tickety Boo liggen aan een steiger bijna aan het einde van de haven.

Mijn hobby’s zijn o.a. spelletjes spelen, zingen, lezen, op het water zijn. Ik ben deels opgegroeid op de Scheendijk. Toen ik nog heel klein was, hadden we een caravan bij Van Heusden waar we in de weekenden en vakanties konden zijn. Later woonden we zomers op een eiland in de kreken en in de winter ergens aan het vaste land. Vanaf mijn 18de verjaardag woon ik elders. Bij Breukelen, de Scheendijk en de kreken ervaar ik altijd een gevoel van ‘thuiskomen’. Mijn geboortejaar is 1966 en ik heb 2 geweldige kinderen op de wereld gezet. Een dochter, zij is geboren in 1995 en een zoon, hij is geboren in 1997.

Mijn dagelijkse werkzaamheden hebben hoofdzakelijk met gezondheid te maken. Gezondheid in de breedste betekenis van het woord.

De rol van secretaris is nieuw voor mij. Deze zie ik binnen deze vereniging als een welkome uitdaging. Daar de communicatie de laatste jaren nogal wat te wensen overliet, zie ik de kans dit naar een hoger niveau te tillen.