header-zomer

Bastiaan van Achterberg

Voorzitter: Niek de la Haye

niek

Hallo, ik ben Niek de la Haije 64 jaar, getrouwd met Denise en wij hebben samen 4 kinderen 2 dochters van 33 en 28 jaar en 2 zonen van 31 en 23 jaar.

Wij wonen al 39 jaar in Breukelen. Ik ben vervroegd met pensioen gegaan en ik ben in mijn werkzame leven ondernemer geweest en heb diverse bakkerijen geëxploiteerd.

Ik ben van diverse verenigingen voorzitter geweest en ben nu, naast voorzitter van WSV de Meent nog Penningmeester van de Stichting Brooklyn Bridge Breukelen en al meer dan 20 jaar ben ik secretaris van de Oranje Vereniging Breukelen.

Ook heb ik éen Raadsperiode in de Gemeenteraad van de voormalige gemeente Breukelen gezeten (nu opgegaan in Stichtse Vecht). Ik ben lid van de WSV de Meent en sta op de wachtlijst voor een plekje voor ons Sloepje (Interboat 20).

Mijn doel is om van de haven de gezelligste plek van Breukelen te maken en/of te laten blijven.