header-winter2

Winterstalling 2021 - 2022

Geplaatst op 15-10-2021  -  Categorie: Haven

Met het vallen van de blaadjes is voor velen ook weer een tijd aangebroken om de boot in een winterslaap te brengen. Sommigen laten de boot in de haven liggen, verplaatsen deze naar een andere plek in de haven of laten de boot elders op de kant zetten.

Mocht jouw boot in de winterperiode buiten onze haven overwinteren, dan graag even bericht aan de havencommissaris via de mail. We krijgen immers veel aanvragen voor winterstalling in onze haven van buiten onze vereniging en kunnen vrije plaatsen in de haven voor de winterperiode goed gebruiken.

Voor een ieder die zijn of haar boot in de haven laat liggen: Het is net als voorgaande jaren weer mogelijk om voor de winterperiode tijdelijk een andere plaats in de haven te gebruiken. Hiervoor mag, net als vorig jaar, een directe afstemming plaatsvinden met een vaste ligplaatshouder, waarvan de ligplaats gedurende de winterperiode vrij is. Na onderlinge afstemming graag deze afspraak even doorsturen aan de havencommissaris havencommissaris@wsvdemeent.nl

Ben je winterstaller in de haven die tijdelijk een andere ligplaats gebruikt: Houd er rekening mee dat jouw boot op 1 april 2022 weer terug in eigen box ligt.

Reacties

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst