header-zomer

Bastiaan van Achterberg

Havencommissaris: Marco Koetsveld

marco

Ik ben 51 jaar en getrouwd met Manon. We hebben samen twee kinderen: Tess (5) en Saar (4) en we wonen in Breukelen. Als we op de haven zijn dan genieten we van de rust, ruimte en onze zeilboot. Dit is een Albin Vega uit 1975 waar we inmiddels alweer voor het 15e jaar mee gaan varen. In het verleden heb ik een aantal jaren voor de website gezorgd en ben een aantal keren samen met andere vrijwilligers bezig geweest met de organisatie van het jaarlijkse havenfeest. Ben vrijwel hier op de haven/boot opgegroeid, aangezien mijn ouders vroeger ook al actief waren op en om het water. Als bestuurslid hoop ik mee te kunnen werken aan een gezonde en gezellige vereniging in de functie van havencommissaris.