Werk op de haven

Eenmaal per week voert de Donderdagploeg onderhouds- werkzaamheden uit op de haven. Daarnaast wordt twee keer per jaar een werkdag georganiseerd.

Donderdagploeg

De donderdagploeg werkt wekelijks aan het onderhouden van de verenigingseigendommen. De ploeg bestaat uit vrijwilligers die hun kennis en kunde ten dienste stellen aan de vereniging.

De werkzaamheden omvatten wat snoei en hakselwerk, het verlengen van het nieuwe hekwerk bij de fietsenstalling en daarna de strook ingeplant met hortensia’s. Het maken van aanvullende constructie t.b.v. de stevigheid van het mastenrek en het leggen van een dak bovenop het mastenrek. In december heeft een baggerboot , bagger uit de haven op het land gestort dat na de winter geegaliseerd moet worden vanaf de beschoeiing.

Werkdag

Ter ondersteuning worden alle leden gevraagd om tweemaal per jaar een dag mee te werken aan het onderhoud. De werkdagen zijn de derde zaterdag in oktober en de derde zaterdag van maart. Met deelname aan een werkdag kan korting op de jaarcontributie worden verkregen.